De maand Maart is voorbij!
De laatste avonden hebben mijn kamer genoten en ik jam sessies, we hadden al een gitaar op de kamer maar mijn andere kamer genoot besloot er nog een te kopen. Mijn kamer genoten gitaar spelend, en ik de muziek opzoekend, af en toe een beat slaand op een bureau en zingend creëren we een aardig sfeertje waarbij veel gelachen word. Ik ben ook uitgenodigd om samen met een vriendin een berg te gaan beklimmen en wat te zien van de natuur van Taiwan. Ik heb al veel gelezen over de mooie berg wandelingen hier in Taiwan dus zo'n kans laat ik niet voorbij gaan. Binnen nu en drie weken sta ik waarschijnlijk dus ergens op een top van een berg! Vrijdag avond naar PLUR, de discotheek in Hsinchu, samen meteen paar vrienden naar binnen gegaan met de intentie om weer eens goed los te gaan. Eenmaal binnen was de club ogenschijnlijk leeg, ca. 30 mensen waren binnen en niemand dansend op de dansvloer. Nou ja geen probleem dacht ik, ik zal dan maar laten zien dat mensen uit Nederland het niet vermeiden af en toe eens gek te doen. Ik stap de dansvloer op en zo begon een van mijn beste avonden hier in Taiwan. Na een half uur werd het iets drukken en de MC van de avond probeerde de boel een beetje op gang te krijgen. Met een enthousiaste buitenlander moet dat toch lukken dachten we zo en hij gaf mij als voorbeeld van hoe het er in een club aan toe hoort te gaan. Al snel ging het dak eraf en stond de dansvloer opeens vol met mensen, het feest kon beginnen! Als een van de eerste op de dansvloer en als laatste er af, zo eindigde mijn avond in succes. Volgende week ga ik van woensdag tot zaterdag naar het zuiden in onze 3 dagen ‘lange' spring break. Heb er zin in!
Geweldig man, ben echt super blij dat je het zo naar je zin hebt. Pak de kansen die je nu krijgt, ze komen maar één keer! Ach, de herinnering aan de wedstrijd en het verhaal erbij is hetzelfde of meer waard. Je weet bovendien ook dat je vriend sociaal is en het heeft gewaardeerd. Samen muziek maken is heerlijk, lekker om je kennis over muziek en je zang- en ritmische talenten in de strijd te kunnen gooien. Geniet van je spring break en de 'Beach-party'. Ik kijk uit naar je volgende verhaal.
Klinkt allemaal goed Jap! Ik krijg ,als ik het zo lees, ook weer heimwee naar Azië...haha.
Je moet zeker gaan bergbeklimmen in Taiwan. Ik had ff op Google gezocht naar die natuurparken in Taiwan en het zag er vet mooi uit. Ik vond het zelf ook één van de gaafste dingen die ik had gedaan!
Veel plezier man!
Ha die Jasper
Je hebt je draai aardig gevonden! Gaaf zoals je nieuwe vrienden..en vriendinnen maakt! We hebben nog geen foto van haar gezien!!! Gisteren nog bij je vriend Steef wezen eten..bij de Griek dan! Luuk heeft afgelopen zaterdag gewonnen van FC Zoetermeer, eindelijk weer eens gewonnen, vorige week ook al gelijk tegen DWO, dat geeft de burger weer moed!
Na een paar prachtige dagen...korte broek in de tuin..wordt het nu weer knap fris. Ze voorspelden zelfs met een beetje pech natte sneeuw. Te zot voor woorden. Heb je ajax nog gevolgd. Kan het bijna niet uit mijn mond krijgen.....grrrr!! Voor jou leuk hoor!
Volgende keer stuur ik je met de gewone mail wel even een foto van Luuk in DSO tenue!
Groet en geniet....lukt het ook nog met de studie??
Leon